ΠΡΟΦΙΛ

Προφίλ

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ

Καλώς Ήρθατε!

Είμαστε χαρούμενοι να σας καλώς ορίσουμε σαν καινούριο ασθενή μας! Το οδοντιατρείο μας στεγάζεται σε έναν μοντέρνο και άνετο χώρο, παρέχοντάς σας υψηλού επιπέδου οδοντιατρική φροντίδα. Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους ασθενείς μας την καλύτερη δυνατή οδοντιατρική φροντίδα σε έναν όμορφο και σύγχρονο χώρο.

Υψηλά Ιδανικά

Σύμφωνα με τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και δυνατοτήτων μας, παρέχουμε την καλύτερη φροντίδα στους ασθενείς μας.

Ασύγκριτη Ασφάλεια

Για την ασφάλεια των ασθενών μας, διατηρούμε την αποστείρωση όλων των οδοντιατρικών οργάνων, των επιφανειών και των καρεκλών.

Επαγγελματίας Οδοντίατρος

Έχουμε ένα εξαιρετικά καταρτισμένο προσωπικό που κάνει τους ασθενείς να αισθάνονται χαλαροί κατά τη διάρκεια του ραντεβού τους.

Προσιτές Τιμές

Στο οδοντιατρείο Κωνσταντίνος Λάμπος διατηρούμε προσιτές τιμές για τη μέση οικογένεια.

Πιστοποιημένο Οδοντιατρείο

Παρέχουμε πιστοποιημένες οδοντιατρικές υπηρεσίες περίθαλψης.

Εγγυημένη Επιτυχία

Λαμβάνουμε με συνέπεια μέτρα για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία του ασθενή προσφέροντας την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών.

Τι Κάνουμε

Αισθητική Οδοντιατρική

Η αισθητική οδοντιατρική αναφέρεται σε οποιαδήποτε οδοντιατρική θεραπεία που βελτιώνει την εμφάνιση (αν και όχι απαραίτητα τη λειτουργικότητα) των δοντιών, των ούλων και / ή του δαγκώματος.

Χειρουργική Στόματος

Η χειρουργική στόματος είναι η χειρουργική επέμβαση στα δόντια, στα ούλα και στα οστά των γνάθων.

Εμφυτεύματα

Τα εμφυτεύματα είναι ένα χειρουργικό συστατικό που τοποθετείται χειρουργικά στο οστό της γνάθου με σκοπό την αντικατάσταση ενός ή περισσότερων ελλειπόντων δοντιών.

Παιδοδοντία

Η παιδοδοντία σχετίζεται με τη θεραπεία των δοντιών σε παιδιά.

Ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ

Κωνσταντίνος Λάμπος

Ο κ.Κωνσταντίνος Λάμπος είναι απόφοιτος της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Φιλιπούπολης στη Βουλγαρία, το 2005. Ακολούθησε αναγνώριση του τίτλου σπουδών του από το ΔΟΑΤΑΠ, το 2006. Από το Σεπτέμβριο του 2006 έως τον Αύγουστο 2008 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης στην Αττική Ιατρική, στην Παλλήνη. Κατά τη χρονική περίοδο Σεπτέμβριος 2007 – Μάρτιος 2008 είναι Εκπαιδευόμενος Οδοντίατρος στο Οδοντοθεραπευτικό Τμήμα Γ.Ν. Αεροπορίας.

Από το Σεπτέμβριο του 2008 έως τώρα διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο στην Ηλιούπολη. Ταυτόχρονα έχει παραστεί σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων.

Τι Πρέπει Να Κάνετε Σε Περίπτωση Έκτακτης Οδοντιατρικής Ανάγκης;

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Ιατρείο

Χάρη στον εξοπλισμό μας το οδοντιατρείο μας είναι έτοιμο να παρέχει τις πιο περίπλοκες οδοντιατρικές διαδικασίες. Το πρότυπο του εξοπλισμού μας, η συντήρησή του και οι εγκαταστάσεις αποστείρωσης πληρούν – και σε πολλές περιπτώσεις υπερβαίνουν – τα εθνικά πρότυπα.

Δεσμευόμαστε να επενδύσουμε όχι μόνο μέσα από τη συνεχή μας εκπαίδευση αλλά και την πρακτική μας, και να παρέχουμε τον πιο ενημερωμένο εξοπλισμό ώστε να διασφαλίσουμε ότι είμαστε σε θέση να παρέχουμε τα υψηλότερα πρότυπα κλινικής φροντίδας του ασθενούς .